Alla inlägg under februari 2008

Av Ingela - 12 februari 2008 19:39

Vad ska du hitta på till alla hjärtans dag? Måste man hitta på något?


Jag tycker det har blivit mycket kommersiellt med denna dag, men den kan ändå vara bra för att påminna oss om att bry oss om varandra mer genom en tanke eller handling. Det är inte pengavärdet som är det viktiga utan tanken och  känslan bakom det hela tycker jag. Vad tycker du?

Av Ingela - 12 februari 2008 19:33

Nu börjar våren närma sig :-) Det känns varmare ute och ljuset är på väg tillbaka - underbart! Nu märks det klar skillnad bara på en vecka. Det är ljusare både på morgonen och eftermiddagen, tänkte just på det när jag gick till bussen en sen eftermiddag - det är ju ljust ute! vilket det inte har varit annars vid den tiden.


Idag träffade jag min syster yster. Vi lunchade tillsammans - mycket trevligt - tack för lunchen!. Tyvärr hinner vi inte träffas så ofta - trots att vi bor i samma stad - men vi brukar försöka ta en lunch tillsammans då och då. Någon gång har vi t o m hunnit med en shoppingrunda över lunchtid!  Mysigt.

Av Ingela - 10 februari 2008 17:32

Dagens ros



Har haft en skön och avkopplande söndag - hela helgen e.g


Var nere hos äldste sonen med lite saker som han hade kvar här hemma. Tog sen en härligt promenad - milt och skönt, fastän inte solen lyste.


Pratade med yngste sonen i telefon. Han åker tillbaka till regementet nu ikväll. Har fått lite rapport från första veckan i det militära - det går bra, men det är fullt upp. De testas ju både fysiskt och psykiskt! och nu i början är alla nya och känner inte varandra så bra ännu.


Håller nu på att hjälpa yngsta dottern med att fixa iordning den dator som storbror tidigare haft. Vi avinstallerar lite program, kör virus scanning och diskdefragmenterar - lite vårstädning i datorn med andra ord ;-)


Nu får det blir en kopp eftermiddagskaffe i pausen!

Av Ingela - 9 februari 2008 18:32

Så! då har jag städat lite här på bloggen. Fixat med bakgrund och presentationsbild bl.a Den bilden på stenarna är tagen på Gotland, det var min dotter som kom med idén att fotografera stenar - vi är lite fototokiga bägge två ;-)   sådan mor sådan dotter... Roligt att dela intresset med någon i familjen. Nu har även min syster skaffat sig en systemkamera så snart kan hon och jag också ut på fotojakt - eller vad säger du Monica?


Har ni sjungit upp er inför melodifestivalen?

Av Ingela - 8 februari 2008 17:13

 Elektriska maskiner ;-)


Har nu testat mina maskiner - de fungerade jättebra! Har inte tvättat någon smutstvätt ännu, utan bara en tom maskin. Men nu ska jag gå och ladda i "riktig" tvätt.


Trevlig helg på er!

Av Ingela - 8 februari 2008 17:01

Ny shoppat


Har idag köpt två nya tröjor - en tunika och en cardigan. Var ute och shoppade en sväng på lunchen, och dessa båda stod det mitt namn på *ler*. Roligt att köpa sig något nytt ibland.


Charlotte - båda är köpta på Vero Moda - hittar ofta fina tröjor där ;-). Kan tillägga att i den gröna har jag lagt ett vitt linne för att spetsen ska synas.


Av Ingela - 7 februari 2008 20:44

Mina fd arbetskamrater hörde av sig idag. Jag har ju varit tjänstledig u 2 år då jag gått på vik., men från 1 januari i år är jag fast anställd vilket innebar att jag fick "säga upp" min gamla tjänst. Eg. ingen riktig uppsägning eftersom det fortfarande är inom samma förvaltning (Kommunal) utan jag har nu fått en ny yrkestitel/roll.


Nåväl nu ville mina fd arbetskamrater boka en tid med mig, de har hittat på ngt - säkert ngn form av avtackning! De är så gulliga och rara, ska bli jättespännande att göra något tillsammans med dem :-) Känns samtidig lite vemodigt att "lämna" dem definitivt, även om det bara är arbetsmässigt. För vi kan ju fortfarande umgås, som tur är.

Av Ingela - 7 februari 2008 18:48

Har införskaffat ny tvättmaskin och torktumlare. De gamla maskinerna var 19 år så de hade gjort sitt!


Alla nya maskiner är ju energisnålare och det innebär ju också att de tar mycket längre tid på sig när de gör sitt jobb. Det ska bli spännande att testa dessa, väntar just nu på att elektrikern ska komma och hjälpa oss koppla in dem. Sen ska det bli tvätta av ;-)


Det är lite kul att tvätta ibland (iaf när det inte samlat sig för stora högar!) Först stoppa in sin smutsiga tvätt och därefter plocka ut den ren, fräsch och väldoftande ungefär som när man själv ställer sig i duschen :-)

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards