Alla inlägg under juli 2007

Av Ingela - 18 juli 2007 17:38

Efter 4 dygn tillsammans törs nu Nicke närma sig Chiquita lite mer (tvärtom är det inga problem). Men hon får inte gå emot honom för snabbt för då sticker han iväg. I förrgår blev jag och dottern så fulla i skratt . Fåglarna satt på var sin sida av spegeln och plötsligt försöker Chiquita närma sig Nicke på andra sidan. Nicke blir jätterädd och bara hoppar/flyger ut genom burluckan och flyger fram till oss. Där sätter han sig på axeln och ger ifrån sig ett beklagande ljud, precis som om han skulle skvallra om vad som hänt (som jag berättat i tidigare inlägg så har han lite människa i sig och därmed lite ljud som inte är "fågelljud").

Men idag - äntligen - var det riktigt pusskalas när de möttes ovanpå buren, så får de bara lite tid på sig så ska de nog kunna bli riktiga kompisar

Av Ingela - 18 juli 2007 15:31

Jag köper inte lotter ofta, men det händer någon gång ibland. För ett tag sedan vann jag 30:- som man kan säga = ny lott. Lotten blev liggande i kökskåpet ett tag innan jag löste in den mot en ny lott. Denna nya lott var väldigt nära miljon vinst - och på två ställen!! Undrar om jag har förbrukat min chans att vinna en miljon när jag var så nära denna gången. Se själva hur nära det var! har ringat in de saknade numren och de utropsnumren som var SÅ nära.

Av Ingela - 16 juli 2007 21:09

En härlig dag på stranden - äntligen. Idag har väl i stort sett hela Sverige fått njuta av lite sommarvärme och sol. Jag var ute vid Tjörn närmare bestämt på Klädesholmen där vi njöt av sol och bad. (Min man och dotter fiskade men det blev tyvärr ingen fisk) och jag solade och lyssnade på min pågående mp3 bok (Stieg Larsson "Män som hatar kvinnor").  Sen badade även jag (och jag badar inte förrän det är riktigt skönt i vattnet!!)

Innan vi åkte hem strosade vi runt först på Klädesholmen och sen lite inne i Skärhamn. Mycket fina hus och båtar! Samt härlig kustluft. Så ikväll är jag rosig på kinderna efter en heldag med sol. Bra start på min fortsatta semester som också startar idag och 3 veckor fram.

Isabelle badar

Av Ingela - 15 juli 2007 23:05

ChiquitaNu har familjen utökats med en liten undulatunge. Det blev en gul hona som ska heta Chiquita, hon är ca. 8-10 veckor. Vi hämtade henne igår (lördag). Vår förra undulat - Nicke - verkar måttligt förtjust (än så länge!) men de är heller inte ovänner. Jag trodde nog att han skulle bli gladare, men sen får man ju ge dem lite tid. Eftersom vår första undulat levt själv så länge och haft oss i famljen som sina "familj" så tar det nog lite tid innan han inser tjusningen med att ha en artfrände. Jag tror att Nicke är en slags "människofågel" för han är ju van att leva med oss och följa våra mattider osv. men hoppas att han och Chiquita ska ha glädje av varandra. Chiquita försöker följa efter Nicke och hon sitter på våra händer eller axlar en stund utan att vara speciellt rädd.

Av Ingela - 11 juli 2007 16:14

Nicke söker en kompis och vi söker en undulat, eller rättare sagt två stycken undulat ungar. En till mig och en till min systerson. Om det är någon som känner till någon som har undulat ungar till salu  i Trollhättetrakten vore jag tacksam för tips.

För tillfället har vi en undulat som heter Nicke. Han (eller rättare sagt hon, vilket jag tror att det är) är 7 år och en jättemysig liten undulat. Nicke gillar att kela (bl a att pussas) och även att äta mat! All mat som vi äter smakar jättegott, speciellt lite kletig mat som ex. stuvade makaroner. När vi kommer hem och Nicke har varit själv så kvittrar han och ropar för fullt av glädje och även för att få uppmärksamhet.

Av Ingela - 9 juli 2007 16:44

Ja och så var det jobb igen! det känns inte så betungande eftersom vädret är som det är!(+ att jag snart har semester igen!!) Idag har det mer eller mindre regnat hela dagen här i Trollhättan.

Jag är ensam på mitt kontor eftersom mina medarbetare har semester. Men i korridoren finns det några till som arbetar, så jag behöver inte vara helt ensam på exempelvis fikaraster osv.

Yngsta dottern har åkt på träningsläger till Ängelholm denna vecka - lycka till och hoppas ni får en bra vecka NIF flickor yngre - och min man och yngste son arbetar eftermiddag bägge två. Det innebär jag blir ensam och kan rå mig själv på kvällarna - kan vara ganska skönt ibland. Ikväll ska jag i alla fall  följa med äldste sonen och titta på en lägenhet. Han flyttar tillbaka hit till stan senare i höst när studierna är avslutade i Lanskrona. För tillfället bor han hemma och vikarierar som väktare över sommaren, han arbetar nätter (för det mesta).

Senare ikväll ska jag nog fortsätta att redigera bröllopsbilder - och sen är nog denna kvällen avverkad!

Av Ingela - 8 juli 2007 21:25

Nygifta 070707Vackert bröllop och underbart vackert brudpar! det kunde inte bli bättre. Parets lilla dotter på 2 år gick före in kyrkan med sin lilla skottkärra där hon drog vigselringen på - jättesött!Vi klarade oss utan regn - till mesta dels - och då menar jag när vi var utomhus. För lagom tills det var dags att gå in för bröllopsmiddagen så kom ett ihållande regn som mer eller mindre höll på hela kvällen (natten!). Men vad gör väl det när man är på en sån trevlig bröllopsfest!? - jo ingenting.Jag tog ca 300 bilder och däribland bilder på alla gäster till gästboken. Sen massor av bilder på det vackra brudparet! Roligt att kika igenom dessa idag och göra lite småjusteringar som ev kan behövas (beskära, nivåer, skärpa m.m.).Lycka till och tack för ett vackert bröllop vill jag hälsa till brudparet, även här i min blogg.

Av Ingela - 5 juli 2007 19:57

Idag har jag och mina döttrar varit ute på shopping, eftersom det inte är något direkt strandväder så får man hitta på lite andra utflykter. Vi har varit strax utanför Henån på Göksäter (eller sk "Gubben i Röra") det är ett ställe med lite Ullareds stuk över sig. Där har vi köpt lite av varje bl a strumpor, presentpapper, 3/4 byxor, kollegeblock, pennor, kuvert m.m Sen på hemvägen stannade vi vid Torp köpcentrum Uddevalla där min äldsta dotter inhandlade styrkjärn och strykbräda. Sen åt vi även mat där i restaurangen före vi  åkte hem.

Nu har jag snart förbrukat två av mina semester veckor, vilket innebär att jag börjar arbeta igen på måndag - i en vecka - före jag har semester igen! Får hoppas att nästa del av semestern blir lite soligare

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards