Alla inlägg under december 2007

Av Ingela - 3 december 2007 21:30

Ikväll har jag haft garderobsrensning! i mitt linneskåp. Alla gamla gardiner är nu utrensade - härligt! Man får passa på när man är på "släng" humör - det är inte jämt den andan faller på ;-) Det blev en rejäl hög.


När jag var färdig så kunde inte yngsta dottern och maken förstå hur allt hade fått plats tidigare, skåpet såg nästan lika fullt ut som tidigare. Jag påminde dem om vem som brukar packa resväskorna när vi tidigare åkt hem från våra utlandsresor - jo jag såklart.


Detta kallar jag för kvinnlig list ;-)

Av Ingela - 2 december 2007 20:38

Har precis hjälp äldsta dottern i Stockholm med sin internetuppkoppling. Hon har tillgång till bredband i sin lägenhet, men har inte lyckat koppla upp sig mot nätverket. Idag fick jag tillfälle att använda fjärrhjälp som ingår i Windows XP för första gången - kanonbra! Eftersom vi har XP båda två så funkar det att koppla upp sig så. Jag fjärrstyrde hennes dator och efter 5 minuter var uppkopplingen fixad :-)

Upptäckte inne på enhetshanteraren att hennes nätverkskort var inaktiverat och så var en port inte öppen - fixade det och vips så funkade hennes uppkoppling. Det är härligt att sitta drygt 40 mil bort och ända kunna hjälpa till ;-)

Av Ingela - 2 december 2007 18:47

                  1:a adventljuset


Så mysigt! att tända det första adventsljuset. Idag har det vi varit nere i centrum på skyltsöndag. Inte direkt någon julstämmning vädermässigt (regnade!!)  men den övriga stämningen var helt ok! Glögg och tomtar lite här och var. Denna helg har varit jättemysig har hunnit med riktigt mycket och ändå hunnit med att ta det lugnt mellan varven - härligt.

Av Ingela - 1 december 2007 17:08

                  Köksfönstret skrudat för advent


Igår (fredag) var det städning som gällde när jag kom hem efter jobbet! Var riktigt effektiv och hann t o.m få upp ljusstakar och stjärnor till advent. Idag har jag och yngsta dottern varit vid vårt köpcentra och inhandlat nya julgardiner och pynt till köksfönstret, julkläder till oss själva, stövlar till mig (jättefina! - återkommer om dem i ett senare inlägg). Några julklappar inhandlade vi inte, men vi har spanat in en del...


När vi kom hem så fixade jag till gardinerna och hängde upp dem samt pyntet i fönstret - vi blev jättenöjda! (se bilden ovan)  även om maken tycker att vi har tomtar så det räcker - dock inga på loftet ;-)  så älskar vi tomtar och annat vackert pynt till jul (Diana - håller med dig om tomtar).


Diana - fönsterlängderna är inhandlade på Ljuspunkten! de fanns med vit bakgrund oxå, men eftersom jag redan hade de beiga uppsatta så blev det perfekt att matcha med de röda som hade samma beiga färg i skägget.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards