Alla inlägg under augusti 2008

Av Ingela - 19 augusti 2008 19:09

Profil


Imorgon börjar min "lilla" i gymnasiet!! Tiden går allt väldigt fort. Hon ser med spänning fram emot att börja i en helt ny klass, eftersom hon inte känner någon som ska gå i samma klass som henne själv (ännu i alla fall!!). Ibland visar det ju sig att det ändå dyker upp någon som man kanske känner på ett eller annat sätt i alla fall... återstår att se efter morgondagen.


Lycka till gumman!!

Av Ingela - 19 augusti 2008 18:47

Belle modell


Här är en av flera lyckade bilder (enligt mig själv) som jag tog i söndags. Dottern ställer tacksamt upp för fotografering :-)


Vi har just nu problem med vår dator, det dyker upp virusvarning med jämna mellanrum och för några dagar sedan hade vi pop up sidor som dök upp i ett eget fönster med jämna mellanrum (trots att pop up är spärrat!!!!!!). Kör scanningar av alla möjliga slag och hoppas få rätsida på problemet snart. Tömmer cookies och temp filer stup i kvarten!! Förutom att virusprogrammet får göra total genomsökning med jämna mellanrum.


Vet inte om jag har ett dåligt antivirus program Norman (trots hela tiden uppdaterat), eftersom det inte har visat några varningar trots att ett antispionprogram hittade "infekterade" filer!!!


Någon som har heta tips?



Av Ingela - 19 augusti 2008 18:37

Rooooliiiiiiigt ;-)Har blivit dåligt med bloggandet ett tag :-(


Kanske beror det på att semestern är slut!?!?!


I lördags hade vi en härlig dag i Göteborg - då vi deltog i rosa steget. Vädret var jättefin - längtade efter min kamera (som jag tyvärr inte hade med).


Sen blev det lite fotografering i söndags. Testade lite belysning ihop med porträtt fotografering . Så här roligt tyckte dottern att det var :-)

Av Ingela - 16 augusti 2008 11:04

Grattis Wilma

 Annons inskickad av Wilmas mamma o pappa i TT/ELA 080816


Idag hurrar vi för Wilma som fyller 1 år! Detta år har gott rasande fort! minns för ett år sedan när jag blev uppringd av Wilmas mormor (min syster) när jag cyklade till jobbet på morgonen. Hon berättade då att Wilma hade kommit till världen.


Tyvärr kan vi inte träffa Wilma idag - men vi kommer en annan dag istället.


Hipp Hipp HURRA HURRA HURRA HURRA ha en toppenbra 1 årsdag Wilma!

Av Ingela - 13 augusti 2008 18:42

Är det någon mer än jag som får upp en massa olika pop up rutor när ni går in på Bloggkoll? Olika reklam för spel m.m Det är bara när jag är på deras sida. Jag har surfat runt på nätet nu en stund men det händer ingen annanstans - mystiskt!!!


Detta trots att jag har inställt att de flesa pop up ska blockeras!! Nu höjer jag ribban så att ALLA pop up blockeras.


Sånt vill jag inte alls ha, så försvinner inte det så kommer jag att ta bort länken direkt!!!!!




Av Ingela - 10 augusti 2008 21:29

Ett skepp

 Ett skepp som passerade vid Smögen


Nu börjar det ta på bilderna! har bara ca hundra kvar att fixa klart. Men nu avslutar jag detta jobb för idag. Ska bara läsa lite bloggar före jag fixar klart för morgondagen och en ny vecka.


Har hunnit riktigt mycket idag! Det har ju inte blivit så mycket tid för sånt i sommar eftersom det varit så fint väder och då vill man ju inte sitta och greja vid datorn.


Sonen med flickvän var här en sväng före han åkte iväg till lumpen igen. Han fick guldmärke för skytte i torsdags - Grattis M bra gjort!


Av Ingela - 10 augusti 2008 15:29


Sitter och redigerar bilder på datorn , det är de bilderna som jag ska beställa papperskopior på som jag går igenom, drygt tre hundra blev det som jag valt ut... skrev i ett tidigare inlägg om det.


Roligt att kika på alla "gamla" bilder eftersom det är ungerfär ett år tillbaka i tiden sedan jag beställde senast. Ska försöka att lova mig att beställa lite oftare så att jag inte samlar på mig sånna här mängder före jag gör beställning!! Nåväl roligt är det iaf, men man blir trött efter en stund - vädret gör väl en del oxå!!


Nu blir det kaffepaus...visar här en av bilderna som är tagen i början av sommaren...denna ljuvliga sommar 2008!! Något att minnas


Kusinpuss

Kusinpuss

Av Ingela - 9 augusti 2008 14:12


Idag roar jag med mig att tvätta och hänga ut på tork - vilket jag försöker göra mellan regnskurarna.


Det gäller att kolla läget på himlen för ena stunden skiner solen och andra så regnar det - kallas för vädertaktik ;-)

Tvätt på tork

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards